maanantai 7. joulukuuta 2015

Joulukuun kahdeksas??

Mitä ihmettä tapahtui. Juurihan tämä kuukausi oli tulossa ja nyt on jo kahdeksas päivä. Paniikki! Minulla oli mielestäni ihan äärettömän hyvä idea itsenäisyyspäivälle, mutta se jäi totetuttamatta kiitos huonojen kelien. Ehkä ensi vuonna sitten.

Katsotaan josko tänä tulevana viikonloppuna olisi paremmat kelit. Tosin mitä säätiedotuksia uskoo, niin ei ole. Haluaisin lunta, pakkasta ja aurinkoa. Tämänhetkinen keli toimiston ikkunasta katsottuna lupaa vain sitä aurinkoa. Ainakin pieni kajo näkyy taivaanrannassa merellä. Suurin osa joulukuulle suunnittelemistani puuhailuista jää kyllä tekemättä, jos jatkuvasti sataa ja tuulee.


Martti tuossa edellisessä postauksessa kertoi toiveistaan joulun suhteen. Piparitalo olisi siis tarkoitus sille rakennella, kunhan vain tuo "joululomani" alkaa. Akun toiveisiin pääsette tutustumaan seuraavaksi, toivottavasti vintiö osaa kertoa toiveensa tämän viikon aikana. Se on taas kasvanut ihan järjettömästi. Tai sanotaanko niin, että etuosa on ottanut takaosan kiinni ja nyt taas takaosa kasvaa.Laitoin tähän postaukseen viime vuodelta pari talvista kuvaa. Tuollaisen talven minä haluan. Aurinkoa, lunta, pakkasta. Silloin on oikeasti todella kaunista. Taidan oikeasti olla enemmän talvi-ihminen kuin kesäihminen.

- Sisko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne voit jättää kommenttisi. Sana on täysin vapaa, mutta pidätän itselläni oikeuden poistaa asiattomat kommentit.