torstai 10. joulukuuta 2015

Julgubbe?!?

Heippa Julgubbe!

Tänä vuonna tiedän jo sentään kuka oot. Olen ollut myös tänä vuonna kiltti, niin ne ainakin on sanoneet. Omasta mielestäni olen ollut järisyttävän kiltti.

Olen joutunut tänä vuonna pääasiassa selviytymään yksin. Minni muutti keväällä omaan karsinaansa ja minulle jäi käyttöön koko iso pihattokarsina. Ihan hyvä vain, Minni oli välillä aika ärsyttävä. Toisaalta tätä iloa ei kestänyt kuin syksyyn, kun sitten minut muutettiin sellaiseen pienempään karsinaan, missä kuulemma joudun elämään tästä eteenpäin. En oikein alkuun pitänyt siitä, koska en pysty katsomaan samalla tavalla ulos. Nyt kuitenkin olen tottunut siihen.

Se täti, ilmeisesti omistajaksikin kutsuttu, on tänä vuonna käynyt useammin kuin viime vuonna. Sillä on aina ihan ihme juttuja. Kuvittele, kerran se yritti kastella mun jalkoja! En ymmärrä mikä ajatus siinä oli takana. Sitten se on yrittänyt myös pukea minua. Se ei ole kovin kivaa, vaikka se juttu lämmittääkin kivasti jos olen märkä. 

Niin joo, olenhan mä joutunut myös loikkimaan sellaisia aitojakin. En oikein tiedä mikä siinäkään on ajatuksena. Käytännössä juoksen ympäri maneesia (tämänkin sanan olen oppinut tänä vuonna) ja toisella puolella on aina aitoja, mistä pitää mennä yli. Vaikka en ihan ymmärräkään miksi tätä tehdään, niin onhan se ihan kivaa kuitenkin. Varsinkin kiihdyttely niiden yli on kivaa.

Ovat ne yrittäneet jättää minut yksinkin, mutta se on tylsää. Varsinkin kun ne jättävät minut yksin sellaiseen liikkuvaan laatikkoon. Satutin silmänikin, kun yritin keksiä siellä jotain tekemistä. 

Tänä jouluna haluaisin itselleni jotain kivaa. Olen päässyt leikkimään sellaisten pallojen kanssa, mutta ne ovat olleet aika tylsiä, kun niistä ei saa hampailla kiinni. Eli jos voisin toivoa, niin sellainen leikkipallo, mistä voi ottaa hampailla kiinni olisi kiva. 

Muuta en oikeastaan toivo. Kaikki on suhteellisen hyvin. Tosin omistaja voisi käydä täällä luonani vähän enemmän. Aika käy pitkäksi, kun ei päästä enää laitumelle.

- AkuEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne voit jättää kommenttisi. Sana on täysin vapaa, mutta pidätän itselläni oikeuden poistaa asiattomat kommentit.