tiistai 1. joulukuuta 2015

Kirje

Kiltti Joulupukki,

kirjoitin sinulle viime joulunakin kirjeen. Sain tänä vuonna napattua paperin ja kynän hieman aikaisemmin omistajani taskusta, joten ajattelin kirjoittaa hieman useammasta asiasta sinulle.

Kulunut vuosi on ollut oikein mukava, joskin muutoksia on ollut enemmän kuin olisin toivonut. Tällä hetkellä on kuitenkin rauha palannut maahan ja olen tyytyväinen. Olen jälleen saanut uuden ystävän. Tällä kertaa minua vähän vanhemman hevosen, jonka kanssa meillä on oikein mukavaa. Mieluummin ulkoilen hänen kanssaan, kuin niiden kahden muun, jotka olivat kesällä riesana. Ihmeellisiä haihattelijoita. Saimmekin pitää itsellämme koko kesän ja pitkälle syksyyn todella ison laitumen, joten on ollut hyvin tilaa laukkailla ja laiduntaa. 

Toiveeni tälle vuodelle ovat oikeastaan melko samat kuin viime vuonnakin. Tahtoisin talven viettää sellaista rauhallista elämää, kun kaikki laumani kisahaihattelut ovat jääneet näin talven tullen. Pipareita on tänäkin vuonna tullut kovin niukasti, vaikka ne ovat suurta herkkuani. Viime jouluna tuomasi piparkakkutalo oli oikein maukas, sellainen ilostuttaisi tänäkin vuonna minua kovin.

Yksi mitä myös toivoisin, kun viime talvena toiveeni ei toteutunut, on lumi. Sellainen kunnollinen hanki. Muistan vielä muutama talvi takaperin kun lunta oli niin paljon pellolla, että upposin mahaani myöten siihen. Ihan niin paljon ei lunta kuitenkaan tarvitsisi, vähän vähemmän riittää hyvin.

Muuta en oikein osaa toivoa. Tietysti olisi mukavaa, jos laumallanikin olisi oikein mukava ja rentouttava joulu, ettei heidän tarvitsisi paljon kiirehtiä. Ensi vuonnakin voisi kaikki mennä yhtä mukavasti kuin tänäkin vuonna on mennyt. 

Joulua odottaen,
Martti
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne voit jättää kommenttisi. Sana on täysin vapaa, mutta pidätän itselläni oikeuden poistaa asiattomat kommentit.