maanantai 30. marraskuuta 2015

Joulukuu tulee, oletko valmis?

Tänä vuonna minulla oli ajatus joulukalenterista tänne blogiin. Se kuitenkin osittain jää toteutumatta, sillä minulla vaan ei ole ollut yksinkertaisesti aikaa kirjoittaa 24 postausta siihen liittyen. Eikä muuten olisi kuviakaan ollut kaikkiin 24 tekstiin.

Lannistumatta tästä pienestä kuvien ja ajan puutteesta, olen kyllä suunnitellut muutamia jouluisia juttuja. Niihin pääsette ajallaan, kun saan tekstit ja kuvat valmiiksi. Ajattelimme hieman pitää hauskaa hevosten kanssa. 

Martti tallin joulujuhlassa vuonna 2011
 Tulevat postaukset on tehty tiiviissä yhteistyössä koko bändin kanssa ja jokainen on antanut oman osansa niiden toteuttamiseen. Yhteistyössä on siis voimaa. Esittelen myös joulun alla bändin jäsenen, joka ei ole tätä ennen esiintynytkään täällä. Mutta hänestä kuulette sitten kun pääsemme kyseiseen postaukseen.

Jouluhömpöttelyn ohella kuulette siis kyllä arjenkin kuulumisia, mutta yritän enemmän keskittyä näihin joulujuttuihin ja joulukuun juhlapyhiin. Joulun jälkeen ennättää sitten taas kertoilemaan arjesta, kuluneesta vuodesta ja ensi vuoden suunnitelmista.

Ja taas hävettää, jouluna 2012.
Virittäytykäähän siis joulun tunnelmaan. Kaupasta saa glögiä, pipareita ja suklaata. Martti suosittelee varsinkin niitä pipareita. Huomenna sitten lähdetään tutkailemaan miten Aku ja Martti valmistautuvat jouluun.

- Sisko


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne voit jättää kommenttisi. Sana on täysin vapaa, mutta pidätän itselläni oikeuden poistaa asiattomat kommentit.