tiistai 17. marraskuuta 2015

Akun palloilut

Olen yrittänyt keksiä Akulle nyt syksyn mittaan kaikenlaista tekemistä. Talutteluhommat tylsistyttävät sen alle vartissa, jonka jälkeen se alkaa pelaamaan päällään, kun ei jaksa keskittyä. Harjaaminen pesupaikalla on alkanut olla jo rutiinia, siinä se seisoo ihan asiallisesti, jos isäni ei ole lähettyvillä. Ylipäänsä se toimii nyt niin hyvin kuin yleensä 1-vuotias villikko voi toimia.

Pallon ostamista sille olen miettinyt jo pidemmän aikaa ja muutama viikko takaperin sunnuntaina suunnitelmani saivat vain vahvistusta että se voisi olla hyvä juttu. Kaivoimme kaapin perältä ikivanhan lentopallon mukaan tallille. Se oli sopivasti pehmennyt, eikä sillä ollut niin väliä meneekö se rikki.

Akusta huomasi sunnuntaina, että pikkuhiljaa on taas kurinpalautus poistunut mielestä. Sen verran energiaa ja touhotusta sillä oli. Se oli myös varsin huvittava pallon kanssa, kun sitä selkeästi ärsytti, kun siitä ei saanut hampailla kunnon otetta.

Harmi etten ottanut tällä kertaa videota sen touhuista, koska se oli kuin koira pallon perässä. Jos potkaisin sen vierimään, se ensin hieman säpsähti mutta kuitenkin ravasi pallon perässä tutkimaan sitä aina uudelleen.

Tässä vähän kuvasatoa mitä sain kaverista napattua. Ihmettelen edelleen niin paljon sitä, miten Aku voikin olla perusolemukseltaan niin Martin vastakohta.

Palloleikeistä ilmeisen innostuneena Aku oli keksinut toisenkin kivan leikkikalun. Laitumen sähkölangan. Sähkö ei kierrä aidassa ihan 100%, joten siitä on kiva vetää ja juosta karkuun, kun herranjestas, lanka tulee perässä. Järkytyksestä selvittyä sitä voi taas mennä repimään ja järkyttyä uudelleen.
Haluaisin päästä näkemään, kun Aku kokeilee samaa tarhan aitaan, missä varmasti kiertää sähkö.

- Sisko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne voit jättää kommenttisi. Sana on täysin vapaa, mutta pidätän itselläni oikeuden poistaa asiattomat kommentit.