tiistai 17. helmikuuta 2015

Tahtoo kevään!

Viime aikoina olen potenut ahdistusta liukkaista keleistä enemmän kuin haluan myöntääkään itselleni. Kenttä on täysin luistinrata, derbykentällä ratsastettu niin paljon, että se on jäätynyt koppuraiseksi, kiitos ylös alas sahaavan lämpötilan. Maastoon ei voi oikein iltaisin pimeällä lähteä. Maneesin toki olisi voinut joku ilta varata, mutta viime viikolla tuli taas Akun eläinlääkärit ja muut sotkemaan aikatauluja.

Onneksi tänä aamuna oli sentään satanut hieman lunta, joskohan kentälläkin uskaltaisi ratsastaa. Lapsilla on nyt hiihtolomaa koulusta, joka tarkoittaa sitä, että itse taidan Martin selkään kavuta vasta sunnuntaina, jos silloinkaan.

Viikonlopulle on kuitenkin ihan riittävästi ohjelmaa, vaikken itse ratsastaisikaan. Niistä on tulossa jotain postausta, yhdessä tai erikseen, riippuen kuinka tapahtumarikkaat päivät ovat.

Mitään järkevää ei oikeastaan Martin kanssa ole siis yhdessä hetkeen tehty. Viime viikon alussa muutamana päivänä pystyin ratsastamaan vielä ihan hyvin kentällä, mutta sen jälkeen homma on mennyt enemmän höntsäilyksi. Lauantaina maastossa tosin mittasin SportsTrackerillä uuden "ennätysnopeyden" 20,3 km/h. Täytyisi jostain löytää kunnollinen laukkasuora, että voisi kokeilla kuinka kovaa Martilla oikeasti pääsee.

Vauhdin hurmaan liittyen saattekin nyt iloksenne muutaman videonpätkän viime kesäisistä maastoestetreeneistä. Kuunnelkaa mutella, sillä videot ovat käsittelemättömiä.


- Sisko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne voit jättää kommenttisi. Sana on täysin vapaa, mutta pidätän itselläni oikeuden poistaa asiattomat kommentit.