torstai 16. heinäkuuta 2015

Lomaltapalaajan ongelmat

Blogi on viettänyt nyt kuukauden verran hiljaiseloa ihan sen vuoksi, että olen ollut itse lomalla. Suurin osa lomasta kului Välimeren aalloilla ilman toimivaa internet-yhteyttä. Tai siis olisi ollut ilmeisen toimiva, mutta hinta oli näin suomalaiselle sen verran suolainen, että päätettiin säästää rahat johonkin muuhun matkalla.

Postauksia on varastossa paljon ja aina hevosten kuulumisten väliin tulen julkaisemaan pienimuotoista matkapäiväkirjaa reissusta. Ongelma tällä hetkellä on enemmän se, että en ole saanut kuvia muokattua valmiina oleviin postauksiin.

Näitä auringonlaskuja tulee kyllä täällä Suomessa ikävä. #nofilter

Kuten otsikko viittaa, ei tämä lomalta töihin paluu ole sujunut ihan niinkuin Strömsössä. Maanantaina en osannut käyttää työpaikan kellokorttilaitetta, jota olen käyttänyt jo satoja ellei tuhansia kertoja (muistin sentään tietokoneeni salasanan). Tiistaina puolestaan olin herätyskellon soidessa laittanut sen kiinni, ajatellen, että miten ihmeessä se soi näin aikaisin kun on viikonloppu. Onneksi Janne heräili itsekseen ja herätti minutkin, että ehdin juuri minuuttia ennen töiden alkua toimistolle.

Grann tallin koulukisat.

Martin liikunnasta reissuni ajan vastasivat pääsääntöisesti Mari ja Olli. Oli siellä kyydissä käynyt myös kouluratsastajien kruunaamaton kuningatar, näin Annea lainatakseni. Hyvää työtä olivat tehneet, sillä ennen lomaani ongelma oli saada hevonen suoraksi, mutta maanantaina ratsastaessani hevonen oli tikkusuora joka askellajissa ilman sen enempää neuvottelua asiasta. Hyvään työhön lisätäkseni, täytyy sanoa, että viime viikonlopun kisat menivät myös nappiin. Mari jatkoi hienosti yli 60% tuloksella helpossa C:ssä ja Olli suoritti elämänsä ensimmäisen 80 cm esteluokan 4 virheellä, joka tuli vasta toisessa vaiheessa.

Aku laitumella alkukesästä.

Aku puolestaan on oppinut seisomaan kiinni, myös jännittävässä pesukarsinassa. Tämänkin taidon se oppi miltei ensimmäisellä kokeilukerralla, kuten on ollut tapana muidenkin uusien asioiden osalta. Okei, ei sitä voi vielä yksin mihinkään seisomaan jättää, kuten Martin, mutta eipähän saa paniikkia, kun on kahdelta puolelta kiinni. Pojulla kun on edelleen pieniä ADHD-oireita, jos sen kanssa ei jutella koko aikaa. Se on myös muuten kasvanut ihan mahdottomasti keväästä. Täytyisi ottaa taas joku kerta oikein kamera mukaan kun touhuilee sen kanssa.

Hommat hevosten kanssa rullaavat siis mallikkaasti aikataulussa. Maksoin jopa oman D-lupani ja Martin vuosimaksun, eli meidät voi loppukesästä bongata jopa 2/3-tason kisoista. Päivitinkin alustavan kisasuunnitelman kisatuloksia-sivulle.

- Sisko


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne voit jättää kommenttisi. Sana on täysin vapaa, mutta pidätän itselläni oikeuden poistaa asiattomat kommentit.