torstai 6. elokuuta 2015

Erilaisia hevosvoimia

Viime viikonloppu meni hieman erilaisten hevosvoimien kanssa kuin tavallisesti. Ohjelmassa oli Neste Oil Rally Finland. Lähdimme perjantaina ajelemaan iltapäivästä kohti Jyväskylää ja kotiin tulimme sunnuntaina illalla.
Olin elämäni ensimäistä kertaa Jyväskylässä katsomassa rallia. Telkkarista sitä on tullut jonkin verran nähtyä aiempina vuosina, mutta tällä kertaa oltiin pääkallopaikalla. Mietin mielessäni, että jos en olisi ajautunut hevosmaailmaan, olisin varmaan jossain vaiheessa eksynyt ralliauton rattiin. Oli se sen verran kiinnostavan ja kivan näköistä touhua näin livenä nähtynä.

Pienessä mielessäni löysin jopa samoja lainalaisuuksia rallista ja esteratsastuksesta. Jos haluat voittaa, niin kovaa pitää mennä. Miten sitten rallissa mennään kovaa? Pitää pitää ajolinjat hyvinä, eikä koluta kaarteissa ojanpohjia tai päästää perää sivuluisuun. Trust me, sama pätee esteratsastuksessa lyhyiden teiden ratsastamiseen. Pitää katsoa "ajolinjat" ja niiltä ei saa lipsua perä tai jopa koko hevonen ulos.

Tässä pari kuvaa viikonlopulta:

Leveäksi meni...


 

And the winner is...

- Sisko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne voit jättää kommenttisi. Sana on täysin vapaa, mutta pidätän itselläni oikeuden poistaa asiattomat kommentit.