torstai 20. marraskuuta 2014

Kilpailut kulissien takana, osa 2

Toinen osa on julkaistu Wordpressin puolella myös 4.8.2014.

Viimeksi päästiin kilpailuiden aattoon. Nyt ajattelin kuvin kertoa kisaviikonlopusta, miten se meni ja mitä siellä tehtiin. Kuten vähän arvasinkin, ei sunnuntailta ole kuin kaksi kuvaa. Kiireessä unohtui se kuvien ottaminen aika lailla kokonaan. Lauantailta on enemmän kuvia ja osa kuvista sopii myös molempiin päiviin.


Lauantaiaamu alkoi kevyellä sumulla, klo 06:30 "back office"-täti saapui töihin. Koulupäivänä startteja kertyi yhteensä 66 kpl.
Meillä mukavasti buffetin ja kanslian takahuone samassa. Kuvassa palkintoja, lähtölistoja, myytäviä juomia yms. tarpeellista. Tässä kuvassa vielä tavarat siististi järjestyksessä.
Tulospalvelun tietokone ja printteri. Niin ja papereita. Tulospalvelun "tädit" kyllä laittavat omat Equipe taitonsa päivitykseen ennen seuraavia koulukilpailuja. Emme päässeet ohjelman kanssa sopuun koko päivänä.
Kisat käyntiin! Ensin ne on tuolla radalla...(alalaidassa näkyy kuulutuslaitteet). Toivottavasti emme aiheuttaneet kenellekään mielipahaa epätavanomaisilla musiikkivalinnoilla. Palkintojen jaoissa soi mm. MacGyver, Ritari Ässä, Star Wars, Doctor Who ja Rocky.
Sitten ne tulokset tulee tänne...täältä niiden piti siirtyä näppärästi tuloslistaksi, mutta toisin kävi.
Lopulta päästiin kuitenkin kaikki  palkitsemaan. Olemme iloisia siitä, että saimme palkintoja koulukisan Helppo A:2 luokkaan Marimekosta ja 90cm esteluokkaan K-maataloudesta.

Palkintoja oli kassikaupalla.
Sunnutaiksi tulospalvelu muutti "yläkertaan" eli parvekkeelle ja lajin vaihduttua se myös toimi. Vasemmassa ylänurkassa aivan mahtava kuuluttajamme, jonka kanssa kisoissa ei ole tylsää :)
Aurinkoisen kisapäivän luokka 2 radankävelyssä, tuomarin näkövinkkelistä kuvattuna.
Näistä pokaaleista kilpailtiin viikonloppuna. Kolme kategoriaa, yhteensä 9 palkittua. Valitessani pokaaleja olo oli kuin lapsella karkkikaupassa. Harmi etten hoksannut ajoissa, niin olisi ristikko-luokkaan tullut jotkin superhienot ja isot ruusukkeet.
Tämmöistä meillä ja meidän seurassa, oli aivan huippu viikonloppu!

Mikä minun roolini kilpailuissa oli? Otin ilmoittautumiset vastaan, tein taustatyöt Equipeen ja KIPAan, olin tuomari, jokapaikanhöylä ja suunnittelija. Onneksi minulla oli mukana aivan loistava "buffetpäällikkö" sekä "rva Kilpailunjohtaja". SUPERKIITOS Anneille viikonlopusta! Meiltä ratsastajat lähtivät hymyillen :)

Tietysti kisoja ei olisi ollut ilman meidän ihanaa ja hauskaa kuuluttajaa Pinjaa, luotettavia parkkivahteja Mattia ja Hannua tai ylipäätään kisapaikkaa, josta kiitos Annulle!

Rankkaa oli, startteja viikonlopun aikana tuli yhteensä 179 kpl, koulupäivänä 65 ja estepäivänä 114. Kai tämän kerran vuodessa jaksaa? Tai kaksi?  Katsotaan mitä ensi vuonna tapahtuu.

- Sisko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne voit jättää kommenttisi. Sana on täysin vapaa, mutta pidätän itselläni oikeuden poistaa asiattomat kommentit.