perjantai 21. marraskuuta 2014

Uusi nimi, uusi alusta ja melkein uudet kujeet

Sister from Finland -blogi muutti Bloggeriin!
Samalla vaihtui myös blogin nimi, sillä sisältö pysytteli aika tiiviisti hevosten maailmassa, vaikka tavoitteenani oli kirjoitella myös matkailusta ja sen varjolla myös historiasta.

Nyt siis tulen keskittymään vain ja ainoastaan noihin nelijalkaisiin ystäviini, toki muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Ne kuitenkin vahvistavat aina säännön, eikö vaan.

Alustan muuttamisen taustalla on se, että minulla yksinkertaisesti petti kärsivällisyys Wordpressin kanssa. Alustana se tuntuu jotenkin kankealta ja rajalliselta, varsinkin kun siitä käyttää ilmaisversiota. Esimerkiksi ulkoasua ei voinut varsinaisesti muuttaa, kun kerran olit jonkin mallin valinnut.

Kaikki aiemmat postaukset löytyvät edelleen Wordpressistä, osoitteesta sffinland.wordpress.com Olen sieltä tuonut muutaman postauksen tänne Bloggeriin, lähinnä sellaiset, mistä itse pidän eniten.

Kaviobändi -nimi tulee ajatusleikin/aasinsiltojen kautta hevosteni virallisista nimistä, vaikka tuttavallisemmin ne ovatkin kai Martti ja Aku. Molemmille löytyy myös läjä muita lempinimiä. Itsestäni ja hevosistani löytyy lisää tietoa omilta sivuiltaan, sieltä voi käydä kurkkimassa.

- Sisko


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne voit jättää kommenttisi. Sana on täysin vapaa, mutta pidätän itselläni oikeuden poistaa asiattomat kommentit.