sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Valmennusviikonloppu, päivä 1

Ajattelin ensin että olisin kirjoittanut valmennusviikonlopusta yhden postauksen. Videoiden muokkaaminen kuitenkin osoittautui ajattelemaani hitaammaksi, kiitos jumittavan koneen. Teenkin siis molemmista päivistä oman postauksensa.

Kerrankin valmennukset olivat viikonloppuna, joten nyt on olemassa videomateriaalia. Paljon. Olen yrittänyt tiivistää yhteen videoon ensimmäisen päivän tehtävät.

Ensimmäisenä päivänä, eli eilen, ohjelmassa oli enemmän puomeja ja pieniä esteitä. Haluttiin hakea hevoset pehmeiksi, pyöreiksi ja tahdikkaiksi sekä kuuntelemaan hyvin apuja. Martti oli vahvasti tätä ajatusta vastaan, se olisi halunnut vain mennä kovaa ja korkealta. Niin ja pidätteet oli sen mielestä tarkoitettu vain nössöille ratsastajille, sillä se oli aivan kuuro puolipidätteille ja välillä vähän isommillekin pidätteille. Mikä harmittaa eniten, oli se, että en oikeastaan saanut tätä ongelmaa korjattua koko tuntina. Viimeiselläkin radalla homma oli enemmän selviytymistä ongelman kanssa, kuin sen korjaamista kunnolla, vaikka se olikin paras mitä saatiin aikaiseksi.Tuo pidättämisen ongelma on näkyvillä videollakin, siellä muutamassa kohdassa radalla tulee siirtymisiä jopa pysähdykseen saakka ja yksi ravisiirtymä menee täysin pipariksi kun joudun ottamaan ns. kunnolla kiinni. Mutta, kuten valmentajankin totesi, on hyvä, että Martti on menossa itse. Nyt täytyy vaan saada lisää hienosäätöä siihen kaasuun ja jarruun.

Sunnuntain valmennukseen meninkin vähän epäilevänä, mutta siitä saatte videomateriaalia myöhemmin, kun saan kaiken materiaalin muokattua lyhyempään muotoon.

- Sisko


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne voit jättää kommenttisi. Sana on täysin vapaa, mutta pidätän itselläni oikeuden poistaa asiattomat kommentit.