keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Hiljaiselon loppu

Blogi on nyt elänyt hiljaiseloa oikeastaan maaliskuun alusta lähtien. Minulla on ollut suoraan sanottuna muuta mietittävää edelliset pari kuukautta, mutta nyt on pikkuhiljaa asiat palaamassa normaaleiksi, joten blogissakin aktiivisuus lisääntyy taas.

Tiedossa on kesä ja kärpäset, eli kisapostauksia, treenejä, aurinkoa, maastoja ja mitä ikinä nyt kesään kuuluukaan. Aion myös kirjoittaa loppuun alkuvuodesta aloittamani tekstit, eli hivenen vanhempaakin materiaalia on luvassa.


Tähän väliin vielä nopeat kuulumiset hevosten osalta. Martti on treenannut nyt viime aikoina hyvin. Ollaan päästy eroon melkein kokonaan talvella vaivanneesta ryntäilystä (kuski on oppinut olemaan nyppimättä) ja hyppy itsessään on mielestäni parantunut. Se suuntautuu tällä hetkellä enemmän ylöspäin kuin laakana eteen, mikä on hyvä asia. Kouluratsastuksen osalta kehitys ehkä junnaa vähän paikoillaan, tai ainakin siltä tuntuu. Katsotaan mitä tuomarit sanovat kun pääsen koulukilpailuihin asti, siellähän se selviää.

Aku puolestaan on kasvanut, mutta ei viisastunut. Sillä on aika lailla kevättä rinnassa ja energiaa kuin pienessä kylässä. Kiltti se on edelleen, siitä ei ole kyse, mutta harjatessa se touhuaa hirveästi mukana. Harjoja pitää maistella, samoin lahkeita ja hihoja. Tallista maneesiin, kentälle tai tarhaan se kävelee sievästi narussa, mutta kentällä se ei voi kävellä kunnolla. Pitää loikkia, hyppiä ja ravistella. Tätä ongelmaa ei ole maneesissa, mikä vähän kummastuttaa minua.


Hevosten kuulumisista on tulossa omat postauksensa, kunhan saan ne kirjoitettua. Palaan niissä tarkemmin siihen mitä ollaan puuhailtu molempien kanssa.

- Sisko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne voit jättää kommenttisi. Sana on täysin vapaa, mutta pidätän itselläni oikeuden poistaa asiattomat kommentit.